مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند اوقاف

سلام. خدا قوت.
من یک خونه ای صفر رو را خریداری کردم و قرارداد بستم که در اون قرارداد نوشتیم "فقط هزینه ی انتقال سند محضر و شهرداری و دارایی برعهده فروشنده است" و از هزینه ی اوقاف چیزی ننوشته. با این شرایط هزینه ی اوقاف بر عهده کیست؟
عرف منطقه این هزینه بر عهده فروشنده میباشد.
با تشکر

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام عرف منطقه اگه هزینه برعهده فروشنده باشد، باید فروشنده پرداخت کند

یک وکیل :

با سلام
معمولا این هزینه ها به عهده فروشنده است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام معمولا" این هزینه ها به عهده فروشنده است، چرا که بر اساس عرف منطقه اگه هزینه برعهده فروشنده باشد، باید فروشنده پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون مدنی هزینه‌های انتقال مبیع بر عهده فروشنده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا هزینه های انتقال بر عهده فروشنده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس توافق صورت گرفته و اصولاً حق اوقاف که موافقت با انتقال را صورت دهد بر عهده خریدار میباشد