مشاوره حقوقی رایگان - عفو مواد مخدر

سلام.من بخاطره مواد مخدر 4 گرم شیشه و 6 گرم هرویین سه نفر بودیم. به هر سه تامون 7سال و 45 روز حکم داد. ولی سه چهارم حبسه منو بخشید. الان به حدودا نزدیکه یه ساله به قید وثیقه بیرونم. تا الان 2بار اخطار برایه ورود به زندانم اومده. حالا سوالم اینه که اگر حکم جلب منو صادر کنن. و بعد از صادر شدن حکم جلب خود معرف برم زندان. عفو 22بهمن و عفو رهبری بهم تعلق میگیره یا نه ؟
و اگر مامور منو بگیره تحویل قانون بده رویه عفو رهبری تاثیری داره یا نه.؟
با تشکر.خیلی ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
شما شامل عفو نمیشوید چون غیبت دارید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

مسلماخودمعرف بریدتعلق میگیره ولی جلب بعیدمیدونم