مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم به حکم درخواست تعدیل در تقسیط دیه اعتراض نمایم

با سلام و احترام
بنده مورد ضرب و جرح عمدی قرار گرفتم دادگاه ایشان را به پرداخت 10 درصد دیه کامل و یکسال زندان محکوم کرد. متهم پس از درخواست تجدید نظر نمود که دادگاه به تقسیط
و 3 ماه زندان محکوم‌ شد مجددا درخواست تجدید نظر نمود و تجدید نظر وی رد شد . رای رفت اجرای احکام قسط اول را پرداخت و برای قسط دوم تعدیل در اقساط نموده است . حالا بنده چطور می تونم درخواست تعدیل ایشان را بشکنم ؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر وافر

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

شما باید ادله و مدارکی را ارائه کنید که ملایت طرف را اثبات کنه از قبیل معرفی اموال و یا استعلام از بانک

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

شمابایدبه شرح لایحه ای درخواست تعدیل اوراالبته بادلایل ومستندات ردنماییدمثل معرفی اموال ودارایی ودرآمدویاسهم الارث ویامعرفی شهوددرملائت مالی وی واینکه وقتی قسط اول راداداقساط بعدهم میتواندبدهد