مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام.
جعل شاکی در سفته چه حکمی دارد؟ در صورت قبول اعسار متشاکی بازنشسته و متاهل چه میزان از حقوق کسر میشه؟ ضمنا در صورت کسر همان میزان از حقوق متشاکی برای بدهی بانکی آیا از مابقی حقوق همان میزان کسر میشه یا از باقیمانده حقوق برای تقسیط بدهی کسر میشه؟

پاسخ ها :

جعل سفته کسر از حقوق بابت بدهی اعسار اعسار از پرداخت سفته جعل