مشاوره حقوقی رایگان - جانبازان بنیاد شهید

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من بسیجی فعالی هستم که درسال 94 در حین رزمایش سپاه به دلیل وزش باد بسیار شدید و ناگهانی و برخورد میله ی چادر صحرایی باعث پارگی و جراحات عمیق و آسیب بسیار شدید در ناحیه ی صورت شدم. ،بدین منظور کمیسیون 134 و 135 سپاه برای من تشکیل و در کمیسیون 135 مطابق ماده 121 و تبصره/بند ح ماده/مواد 120 قانون استخدامی سپاه جانبازی من محرز شد...حال برای تعیین درصد جانبازی مدارک بنده شامل (گواهی مجروحیت، رای کمیسیون, مدارک درمانی هم زمان با مجروحیت مانند بستری در بیمارستان سپاه ،طول درمان و...) به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فرستاده شد،بنیاد استان پرونده را به مرکز و مرکز نیز آن را به ستاد مشترک فرستاد.
اما متاسفانه ستاد بعد از 3 سال رای به عدم تایید جانبازی من در بنیاد و درنتیجه عدم پذیرش بنده به دلیل" علت حادثه که سوانح مانور است" داد.
حال آیا انصاف است که بنده با بیش 41 بخیه در سر و صورت، و تحمل نگاه سنگین اطرافیان در این چند سال و طول درمان 7 ماهه جراحی پلاستیک(جدای از بستری) ،که به فرمان حضرت آقا لبیک گفته ایم به این شکل برخورد شود?!
در صورتی که مصداق جانبازی من در سپاه محرز شده !! و حال بنیاد چطور این را نمی پذیرد?!،این تناقص چطور توجیه میشود?!
مسول بنیاد استان بعد از مشاهده ی حضوری بنده، گفتند که حق اعتراض برای من محفوظ است و میتوانم به رای صادره برای بررسی دوباره پرونده اعتراض کنم...
آیا با توجه به توضیحات بالا با این رای تضییع حقی صورت گرفته?!
از شما تقاضای یاری و مساعدت دارم که از نظر حقوقی و قوانین بنیاد، چه راهی برای پذیرش بنده وجود دارد
که با متن اعتراض خویش همراه کنم ??
باور کنید تحمل این وضع برا من جوان بسیار طاقت فرساست، خواهشا اگر بنده صلاحیت پذیرش را دارم، در مساعدت دریغ نکنید.
پیشاپیش از وقتی که میگذارید متشکر و دعا گوی شما هستم

پاسخ ها :

فاطمه بحرانی

سرکار خانم فاطمه بحرانی :

با سلام...در خود بنیاد جانبازان اعتراض بنویسید و اگر رد شد دیوان عدالت اداری شکایت کنید