مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

با سلام. اگر خواسته از دعاوی مالی غیر منقول باشد و اجرای احکام بخواهد حق الوکاله را حساب کند تا در حق محکوم له وصول کند نحوه محاسبه آن چگونه است؟ آیا دادگاه باید قیمت مال غیر منقول را مشخص کند یا خیر؟ ضمنا بین وکیل و موکل هم قرارداد تنظیم نشده است. تسریع در پاسخ مستدعی است با تشکر.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بستگی به تقویم خواسته و‌خواسته و قیمت منطقی ملک دارد بعبارتی با توجه ارزشی که برای ملک در دادخواست ذکر شده حق الوکاله طبق تعرفه مشخص می گردد