مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حق الوکاله از وکیل

با سلام برای من ابلاغیه دادسرا اومد بعد از مراجعه و سوال جواب تعهد گرفتن و گفتن منتظر ابلاغیه باش همون موقع به وکیل گفتن شما کاری نداری برو موکلت خودش میاد اگه این پرونده با همون تعهد تموم بشه و وکیل کاری نکرده میشه حق الوکاله رو پس گرفت یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مبلغ پیش پرداخت قابل عودت نیست اما ما بقی لزومی به پرداخت ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست در هر صورت در مرحله دادسرا یک جلسه را حداقل خود موکل باید به دادگاه حضورا برود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر
بستگي به مفاد قرارداد وکالتنامه تنظیمی دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر امکان ندارد چونکه مرحله دادسرا خاتمه یافته است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
سوال شکا قبلا پاسخ داده شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر در صورت پیگیری وکیل محترم می‌تواند مابقی مبلغ را نیز از شما مطالبه کند قرارداد شما با وکیل است نه مراجع قضایی

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بستگی به قراردادتون داره که چه تعهداتی داده باشید

یک وکیل :

بستگی به قرارداد شما دارد