مشاوره حقوقی رایگان - زندگي با خانواده زوجه

با سلام. همسرم ميگه با خانواده من (زوجه) زندگي كنيم كه پول بيشتري جمع كنيم. اون ها چهار نفر هستن. ما هم دو تا بچه كوچک داريم. اين كارش درست هست؟ يا ميتونم ازش شكايت كنم ( كتكم زده، چاقو كشيده برای این ها هم قصد دارم شكايت كنم )

پاسخ ها :

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام.قطعا صحیح نیست ونمیتونن نظرشون رو به شما تحمیل کنن.در صورتی که برای گرفتن منزل مجزا اقدام نکنن میتونین از بابت نفقه که شامل کلیه مخارج زندگی وتهیه منزل می باشد،اقدام کنین.