مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خونه ی مستقل

باسلام.من 13ساله ازدواج کردم وبامادرشوهرم یک جازندگی میکنیم.من دراتاق20متری که هیچ امکاناتی نداره زندگی میکنم.هرچی به شوهرم میگم خونه اجاره کن یا این خونه رو بساز گوش نمیده ومادرش نمیزاره توان مالی داره.خونه ای که مادرش طبقه ی پایین اتاق من هست همه امکاناتو داره.شوهرم به من گفته بود وسیله اینا میخرم توبیا پایین زندگی کن مادرم بره بالا وسایل نو خرید ولی مادرش نیومد بالا ومن موندم بایه اتاق 20متری .یه بچه هم دارم.حالا خسته شدم و میخوام شکایت کنم .باید چیکار کنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان تهیه مسکن علی حده می‌توانید طرح دعوا نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید درخواست نفقه و درخواست تهیه مسکن مناسب طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست الزام به تهیه مسکن جداگانه علیه همسرتان طرح کنید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام تعین منزل مستقل می توانید اقدام کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. امکان پیگیری قضایی وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست تهیه مسکن جداگانه و مناسب دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل همراه با تمام وسایل مطرح نمایید
و

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام دادخواست الزام به تهیه مسکن می تونید بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تهیه منزل مستقل به طرفیت همسرتان از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست منزل مناسب در شأن خود و نفقه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد