مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغ شوهر

سلام و عرض ادب. میخاستم بدونم در ادعای همسر بعد از شش ماه بعد ازدواج برای باکره نبودن زن هنگام ازدواج آیا میشود دروغ بودن این را اثبات کرد در دادگاه بوسیله ی ازمایش و...؟ ایا میشود از همسر به خاطر این دروغ شکایت کرد؟؟ و سوال دومم این است که الان ما چهار ماه است جدا زندگی‌ میکنیم و شوهرم شرط گذاشته که اگر میخاهی برگردی باید پیش مادر و برادرش که 18 ساله است زندگی کنیم در یک خانه! و بیماریه مادرشون رو مبنی بر اینکه نمیتونه تنها زندگی کنه و باید با ما باشه رو بهونه کردند!!آیا دادگاه این رو میپذیره؟؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ادعا مسموع نیست زوج مکلف است منزل مستقل وامن فراهم کند صرف نظر از مسائل عاطفی واخلاقی امکان اجبارشما به پرستاری از مادر میسر نیست