مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

با سلام، یک واحد آپارتمان در رشت، دی ماه سال 97 اجاره دادیم و در املاک تنظیم شد. سال بعد به علت عدم حضور مستاجر در املاک به دلایل مختلف به صورت تلفنی تمدید قرارداد کردیم ( رهن و اجاره اضافه شد) چند روز دیگر موعد قراردادشون هست ولی بنا دارد ملک رو تخلیه نکند. ایشان از ابتدای امسال اجاره را هر طور که خواستند پرداخت کردن. الان هم دو ماه هست که پرداخت نکردن. با توجه به قرارداد شفاهی و با استناد به پرداخت های مستاجر در این شرایط کرونا حکم تخلیه صادر می شود یا خیر؟ اگر مالک ادعا کند خودش ملک را برای نشستن نیاز دارد باید اثبات کند؟ یعنی مستاجر بودن صاحب خانه کفایت میکند؟
از تهران میشه برای رشت حکم تخلیه گرفت یا حتما باید حضورا به رشت رفت؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه انقضای مدت اجاره باید مستاجر ملک را تخلیه کند و‌چنانچه در پرداخت اجاره بها تقصیر داشته باشد و اجاره بها را پرداخت نکرده باشد طبق بخشنامه ستاد ملی مبارزه با کرونا حکم تخلیه مستاجر باید صادر شود