مشاوره حقوقی رایگان - آیا در دادگاه تجدید نظر شهادت شاهد جدید قابل استماع هست یا خیر؟

باسلام
برادرم ادعا کرده بود که در سال 85 طی دو فقره مبایعه نامه چهار قطعه زمین زراعی به نام خود و یک قطعه زمین نیز به نام پسرش که در زمان معامله 8 ساله بوده است اما در مبایعه نامه به ولی قهری بودن اشاره ای نکرده بود خریداری کرده است و بنده و سایر وراث نیز از برادر و برادرزاده ام شکایت کردیم

در جلسات دادرسی مدیر بنگاه و شاهد(کاتب) مبایعه نامه ها نیز شهادت دادند که از معامله مذکور اطلاع ندارند. در جلسه دادرسی برادرم ادعا کرده بود پدرم در حضور پسر عمویم مبایعه نامه ها را اثر انگشت زده است که در هیچ جلسات دادرسی پسر عمویم حاظر به شهادت نشد.
اما در معاینه محلی برادرم یک شاهد معرفی کرد که در زمان انجام معامله در بنگاه حضور داشتند
اما قاضی در رای بدوی شهادت شاهد برادرم در معاینه محلی را بعلت تناقض در گفته هایش را رد کرد برادرزاده ام بعلت حضور نداشتن در جلسات دادرسی واخواهی انجام داد و بعد از تشکیل جلسه برای رسیدگی به واخواهی چون مدارک و مطالب جدیدی در واخواهی ارائه نشده بود واخواهی رد و رای بدوی تایید شد

نکته مهم این است که برادرم در لایحه تجدید نظر خود و واخواهی و تجدید نظر پسرش دو شاهد جدید معرفی کرده که برادر و پدر همان شاهد معرفی شده در معاینه محلی هستند و شاهد معاینه محلی دارای سابقه کیفری نیز میباشد

از وکلای محترم خواهشمندم بنده را راهنمایی نمایند آیا در دادگاه تجدید نظر شهادت این دو شاهد جدید قابل استماع هست یا خیر؟ و اینکه مگر میتوان برای دادگاه تجدیدنظر شاهد جدید معرفی کرد؟

باتشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله در صورتی دادگاه تجدید نظر ضرورت ببیند می تواند شهادت شهود را استماع کند