مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین متوفی

سلام و خسته نباشید
پدرم فوت کردن و ماشین رو واسه فروش گذاشتیم و یکی از وراث خارج از کشور هست و نمیتونن بیان. آیا میشه بقیه وراث توی محضر بنویسن که سهم ارث از ماشین رو گرفتن و فروختیم به اون وارثی که خارج از کشور است؟ و سند به نام همون وراث در خارج شود؟ اگر نه چگونه میشود بدون حضور وراث خارجی ماشین رو فروخت؟

پاسخ ها :

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

با سلام. اون وارثی که خارج از کشور هستن از طریق دفتر کنسولی وکالتنامه ای برای فروش یا خرید تنظیم می کنن و اینجا وکیلشون کارشون رو انجام میدن

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام باید بوسیله وکالتنامه

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

باید بوسیله وکالتنامه ای که از وارثی که در خارج از کشور به یکی از وراث میدهد اقدام کنید .