مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو متوفی

باسلام
یکی از ورثه از محجوریت متوفی (پدرم) سوءاستفاده کرده و اقدام به اخذ وکالتنامه انتقال سند خودرو نموده که دادنامه ابطال سند وکالت در دادگاه صادر شد، جهت ادامه پیگیری بایستی با چه عنوان طرح دعوی کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صو ت انتقال خودرو ابطال سند را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنانچه اسناد مالکیت به نام آن وارث صادر شده است ابطال آن اسناد را از دادگاه بخواهید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
می توانید شکایت جعل به طرفیت شخص مذکور به استناد رای صادر شده اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با استفاده از حکم حجر پدر می‌ توانید وکالت نامه را باطل کنید
در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اقدام دیگری مثل معامله فضولی کرده دادخواست ابطال معامله بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالتنامه باطل شده باید استرداد خودرو را در صورتیکه تحت تصرف ورثه است را بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارک باید بررسی شود امکان ابطال وجود دارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اگر خودرو در ید وی موجود است، تقاضای استرداد خودرو بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ابطال سند خودرو اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر با وجود ابطال وکالتنامه حاضر به تحویل خودرو نیستند دادخواست استراد مال مطرح کنید و اگر مال را به شخص دیگری منتقل کرده اند دادخواست بطلان بیع به جهت فضولی بودن و فروش مال غیر مطرح کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به استناد ابطال وکالت ، دادخواست ابطال سند را به ثبت برسانید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خودرو با وکالتنامه به شخص ثالث انتقال پیدا کرده است
شما باید دادخواست ابطال مبایعه‌نامه و بطلان عقد بیع ( به عنوان محتویات آن مبایعه نامه ) و ابطال اسناد انتقالی و استرداد خودرو را مطرح نمایید و ...

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با تـوجه ب صدور دا نامه اجرای ان را از طریق دفتر خدمات خواستار شوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای صدور اجراییه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بامستندات خود ومدارک حجر پدر دادخواست ابطال سند دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تعویض پلاک و سند هم اخذ شده ، می بایست دادخواست است ابطال سند و فک پلاک به علت عدم وجود شرایط ماده 190 قانون مدنی و استرداد خودرو را بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوالتان کمی ابهام دارد اما اگر خودرو منتقل شده حال باید ابطال سند را بخواهید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ابطال وکالت نامه ، ابطال سند ، دریافت گواهی انحصاروراثت و.....

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دعوای ابطال معامله به سبب مستحق الغیر بودن مال

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست استرداد اتومبیل را مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به نوع اقدام ورثه دارد. ابطال معامله را درخواست کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به نوع اقدام ورثه دارد ابطال معامله را درخواست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متقابلا باید دادخواست ابطال تمام اسناد صادره متعاقب را تقاضا می‌نمودید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. اقدامات بعدی می تواند اعم از دادخواست برای ابطال اسناد، فک پلاک، تقسیم ترکه و استرداد مبیع باشد.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

میتونین ابطال وکالت رو درخواست بدین و بعدش اقدامات مربوط ب خودرو رو انجام بدین