مشاوره حقوقی رایگان - عدوانی بودن یا نبودن

سلام اینجانب از عمویم زمین کشاورزی خریدم چون پیر بود بصورت مشاعی 1/2 سهم مشاع بودم و مشکلی هم تا زمان زنده بودن نداشتیم وقتی عمو فوت کرد پسران اقدام به طرح دعوای خلع ید نمودن و من هم اثبات مالکیت دادم و تا اینکه در جلسه دادگاه با وساطت قاضی تجدید نظر توافق به صدور سازشنامه شد که بند اول محصول هندوانه به صورت مساوی همانند سالهای گذشته تقسم میشد و بند دوم از9 هکتار سه هکتار را بنامم در عرض مهلت دادگاه سند انتقال میدادند و بند سوم نسبت به زمین مازاد هم که در تصرفم بود مساوی تقسیم میکردیم بند چهارم در مدت اختلاف دو از محصول را نگرفته بود در عوض 4 سال زمین سهمم را میکاشت تا اینکه در مهلت قانونی با وجود اینکه محصول هندوانه را تقسیم بدون دادن هیچ مبلغی از هزینه کاشت تا برداشت و به خانه برد تا اینکه دادگاه از سازشنامه عدول و برای اینجانب سوگند استحظاری امد و درجلسه سوگند وکیل طرف خواهش کرد که با هم فامیل هستید سوگند نخورم درعوض عدول از قسم از 9 هکتار3/5 هکتار واز ان دوسال کشت هم کذشت نمایند و من قبول کردم تا اینکه از اجرای احکام اجراییه امد دیدم همان سازشنامه قبلی لحاظ شده و فقط نسبت به مازاد دادگاه رد داده و من به مدیر اجرا گفتم گفت نمدانم به رییس طی لایه نوشتم ایشان هم هیچ کاری نکرد تا اینکه حکم خلع ید اجرا شد و من سه هکتار را تحویل گرفتم و از سایر بندها صحبت نشد من هم فکرکردم حتما طرف روی حرفش بوده تا اینکه یکسال دیگر اخطار امد نسبت به اجرای بند 4 سال کشت به نفع انان و من در جلسه تفهیم اعتراض کردم و گفتم انتقال سند نشده هزینه کاشت تا برداشت پرداخت نشده و نیم هکتار کم هست که عکسالعمل نشد و من زمین خودم را کشت کردم وحال بدون در نظر گرفتن حق و حقوقم شکایت مبنی بر تصرف عدوانی نموده ایا من تصرف عدوانی نمودم در صورتیکه به تعهداتی مثل انتقال سند یا دادن هزینه های بردن هندوانه هیچ اقدامی نکردن ..اجرو پاداش شما بدهد من الله التوفیق

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر است سوال خود را حضورا مطرح نمایید که منظور شما مستتر نماند