مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام. آیا در دعوای تصرف عدوانی، خواهان دعوای تصرف عدوانی میتواند برای اجرت المثل ایام تصرف تقاضای صدور قرار تامین خواسته (ماده 108 آیین دادرسی مدنی) نماید؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در تامین، خواسته باید عین معین یا معلوم باشد که در اجرت المثل اینگونه نیست

یک وکیل

سلام.با احترام به نظر همکاران محترم بنده در یکی از پرونده های خود با همین موضوع تقاضای صدور قرارتامین خواسته نمودم و با پرداخت خسارت احتمالی قاضی قرار تامین خواسته صادر نمودند