مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

من با شخصی موتورسیکلت معامله کردم که سره سند زدن موتورم با اون شخص به مشکل خوردم که اون بابت سند زدن موتور سیکلت مجبور شد چیزی از من گرو بگیره که من گواهینامه ام رو به اون شخص گرو دادم و از اون دست نوشته ای گرفتم و امضا کرد که گواهینامه ام دستشه حالا گواهینامه ام رو نمیده چکار کنم؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..چنانچه گواهینامه را به رسم امانت در اختیار گذاشته باشید می توانید در صورت عدم استرداد آن به جرم خیانت در امانت از ایشان شگایت کنید ولی اگر به رسم ضمانت باشد ابتدا شرط خود را انجام داده و در صورت عدم استرداد آن باز مشمول جرم خیانت در امانت خواهد شد.