مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

من در اتوبان در لاین سبقت در حال حرکت بودم (فاصله ام با ماشین جلو تقریبا 20متر بود) که ناگهان ماشین جلوییم ترمز میکند و در همین حال ماشین دیگری به قصد سبقت به جلوی من انحراف پیدا می کند و با رویت شرایط موجود با ترمز کردن و برخورد با جدول میتواند ماشین خود را نگه دارد و بعد من از عقب با همان ماشین برخورد میکنم ...با برخورد آن شخص با جدول، تایر جلویی ماشینش می ترکدو رینکش آسیب میبیند...حال ایا مقصر 100درصد من هستم و ایا خسارت تایر جلو و رینک را من باید بدهم؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

باید کارشناس راهور نظر دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مقصر را کارشناس تعیین مینماید و وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است و دادگاه بران اساس مبادرت به انشا رای‌ می نماید