مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات پدربزرگ و مهریه

با سلام
خانمم بدلیل بیماری زمینه ای قلبی فوت کردند و من اطلاعی نداشتم
1)آیا من میتوانم از ملاقات پدربزرگ و مادربزرگ فرزندم ممانعت کنم؟بدلیل وجود کرونا و همچنین اعتیاد آنها به مواد مخدر و رعایت نکردن حجاب دخترشان که در خانه است در فضای مجازی
2)آیا میتوانم مهریه را بدلیل بیماری زمینه ای پرداخت نکنم و از آنها شکایت کنم؟
(در ضمن بدلیل بیماری هر چه بدنبال بیمه عمر دخترش رفت به آنها ندادند)

پاسخ ها :

ممانعت از ملاقات فرزند با پدر بزرگ مهریه در صورت بیماری همسر مهریه پنهان کردن بیماری زوجه