مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن ابلاغیه و وقت نظارت

سلام حدود 3 هفته پیش من و یکی از دوستان رو به جرم حمل مشروبات الکلی گرفتند و برای هر کدوم از ما یک پرونده جدا تشکیل دادند، ولی برای دوستم روز بعد بلافاصله ابلاغیه اومد که 3 روز وقت داره تا بره و دفاع کنه ولی برای من بعد 3 هفته هنوز ابلاغیه نیومده ولی توی پرونده برای 29 دی یک وقت نظارت تعیین شده میخواستم بدونم توی روز نظارت باید برم دادسرا ؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

نه وقت نظارت یه وقت اداری هست یعنی باز پرس یا قاضی پرونده را بررسی می کند اگر وقت رسیدگی باشد به شما ابلاغ می شو د