مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب

با سلام پدر من در سال 1374 تو یه منطقه از تبریز که برای کشاورزی بوده چاه میزنه واسه آبیاری سبزیجات اما پروانه نگرفته الان از اداره آبیاری میان واسه پر کردن چاه
الان میخواییم که از یه چاه دیگه پروانه داره انتقال بدیم به چاه خود
میخواستم بدونم امکان پذیره؟

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

سلام.امکان انتقال مجوز وجود نداره
ولی اگر بتوانید ثابت کنید که چه در سال 74 بوده میتوانید درخواست صدور مجوز کنید.
بدوا با مراجعه به شورای حل اختلاف محل درخواست کارشناسی تامین دلیل کرده تا کارشناس قدمت چاه و فعالیت کشاورزی 25 ساله شما را تایید کند.
سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و از اداره طرح آبیاری منطقه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.
میتوانید جهت جلوگیری از پر کردن چاه نیز فعلا درخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات نمایید