مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

سلام حدودا دوساله نامزد هستم و زنمو به درخواست دایشش ابتدا طلاق شرعی دادم و سپس رفتیم دادگاه خانواده ثبتش کنیم که درخواست ثبت طلاق رد شد و سپس بعد از یکی دوماه به دفتر اسناد رفتیم و بازهم به درخواست داییش یک وکالت طلاق به زنم دادم و دوباره رفتن بر ثبت طلاق اعتراض زدند که طلاقمون ثبت بشه و از طرف داگاه خواستنمون و ازمون سوالاتیو پرسیدند که آیا زنم دوشیزه و تمام مهریه و حقوقات زوجیتشو بخشیده یعنی صورت جلسه نوشتند و ارسال کردند بر ثبت طلاق میخواستم بدونم آیا میتونن مهریه و نفقشونو بگیر درصورتی که هیچگونه رابطه ی نزدیکی نداشتم و این سوالات ضمن صورت جلسه نوشته شده بود و مبنا بر اعتراض بر رد شدن رای دادگاه بود میخواستم بدونم ایا مهریه و نفقه تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند مهریه و نفقه بگیرد. اگر طلاق شما توافقی باشد هر چیزی که در توافق نامه نوشته باشید ، دادگاه رای می دهد.