مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

با سلام من واژینیسموس دارم و باعث شده که هنوز دوشیزه باشم سه سال ازدواج کردم تو این مدت برای درمان باید میرفتیم تهران که همسرم به دلایلی نیومده بنظرتون مهریه کامل بهم تعلق میگیره یا نصف میشه؟؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت بکارت نصف مهریه تعلق میگیرد.
ولی در مورد مصداق شما قابل بررسی است.
تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر باکره باشید نصف مهریه به شما تعلق میگیرد،برای راهنمایی بیشتر از طریق مشاور تلفنی داد راه تماس حاصل بفرمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه باكره باشيد نصف مهريه به شما تعلق ميگيرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه زناشویی ایجاد شده باشد کل مهریه تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مهریه شما باید به طور کامل پرداخت بشود زیرا نزدیکی ، صورت گرفته است
و امکان فسخ نکاح ، به علت گذشت 3 سال از ازدواج و نزدیکی بین زوجین ، اصولا امکان ندارد مگر. ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت بکارت نصف تعلق می گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما مستحق تمام مهریه هستید ولی فقط در صورتی که طلاق بگیرید نصف مهریه به شما تعلق خواهد گرفت .