مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام
پدر من وقتی مادرش فوت کرد زنده بود و تا اونجایی که من می دونم چیزی به نام مادرش نبود . ولی پدرم زودتر از باباش که ملک داشت فوت کرد ولی پدر بزرگم وصیت نکرده که به ما ارث برسه . هیچ راهی وجود داره که ارث را بگیریم . ایا میشه مهریه مادرم را بگیریم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پدر مرحوم شما که زودتر از پدربزرگ‌ها فوت کرده جز ورثه پدربزرگ محسوب نمی‌شود و لذا ارث نمی برد.
اگر پدربزرگ‌ در حق شما وصیت کرده باشد ارث می برید والا اگر اولادی از پدر بزرگ زنده باشد خیر. شما ارث نمی برید.