مشاوره حقوقی رایگان - خواهش میکنم زمان بزارید بخونید من فقط 1روز وقت دارم .ممنونتون میشم

دیشب داخل ماشین بودم که ماشین کلانتری بهم نزدیک شد هنوز هرویین داخل پکش بود و مشغول استعمال نبودم به علت جای که وایساده بودم بهم مشکوک شدن بعد از گشتن خودرو و حتی خودم چیزی پیدا نکردن اما پلیس بدپیله ای بود منم اصلا تو اون لحظه حال روحیم خوب نبود و حوصله کاراشون نداشتم خودم جای هرویین بهشون گفتم ی گره 10 هزارتومنی بود شاید خیلی اگ بوده باشه 25 سوت بود. من 4روز که دوباره افتادم تو این مسیر مدتی بود که پاک بودم ، یه پایپم که توش به اندازه 5‌تا دم گرفتن بود داشتم که اونم خودم دادم بهشون. من اصلا هیچ چیز راجع به مجازات و واحد اندازه گیری درستشون نمیدونم اونا نوشتن 28 سانت منم امضا کردم میخوام بدونم یعنی چقد و سوال دیگه که دارم ماشینم نگه داشتن گفتن 2شنبه یعنی 29/10 ساعت 8 کلانتری حاضر بشم ... من با ماشین تو تپسی کار میکنم و خرج خونه و خودم مادرم با همین ماشین درمیارم ، چندروز دیگه موعد اجارس و مواد غذاییم رو به اتمام من همیشه شیشه مصرف نمیکنم دیشب کشیدم که بتونم تا صبح کار کنم که اینجوری شد ،، اگه ماشینم بخوابه ندارم الان خلافیشو بدم از کارمم میوفتمو شرمنده مادرم میشم ..لطفا راهنماییم کنید..جدا و قلبا پشیمونم که دوباره مصرف کردم اصلا دلم نمیخواد خوانوادم چیزی متوجه بشن .‌..

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آخرش که متوجه میشن، شتر سواری دولا دولا نمیشه