مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از اموال همسر در کارهای غیر قانونی

شووهر من بعلت بدهکاری و مشکلات مالیاتی ممنوع المعامله است در نتیجه به نام من ماشین خریده است. حدود یک هفته قبل شوهرم را در حالی که هفت گرم شیشه در ماشین بوده دستگیر کردن ولی ایشان از وجود مواد اظهار بی اطلاعی کرده و مدعی شده که مواد مکشوفه مال او نمیباشد و نیروی انتظامی هم برای من احضاریه فرستاده است. حالا با توجه به اینکه من حداقل از دو ماه قبل دست به ماشین نزدم و ماشین دائم مورد استفاده همسرم میباشد چگونه میتوانم ثابت کنم از وجود مواد بی اطلاع بودم؟ حتی سوئیچ اصلی و یدکی ماشین هم از اول نزد همسرم بوده است. آیا شهادت همسایگان مبنی بر عدم استفاده بنده از ماشین کمکی به برائتم از اتهام احتمالی خواهد کرد؟ قبلا از کمک شما تشکر میکنم.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با توجه به اینکه شما در داخل ماشین حضور نداشتید می توانید با دفاعی خوب تبرئه بشوید.و ماشین را رفع توقیف بگیرید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلامو با توجه به قراین و شواهدی که فرمودین تبرئه میشوید.