مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام وقت بخیر من نزدیک دوساله که عقدم قبل عقد نمیدانستم همسرم ناراحتی اعصاب داره و داروی ضد جنون مصرف میکنه بعد از پنج ماه فهمیدم و الان هم تا حدودی مخفی دارند مریضیش رو و الان خیلی گیر میده و حرف های مردم رو خیلی زود باور میکنه و توهم میزنه خانواده اش اجازه رفتن دکتر رو نمیدن الان هم دست بزن داره و از اختیار خودش خارج میشه لطفا میشه کمکم کنید چکارکنم

پاسخ ها :

مرضیه صیادی

مرضیه صیادی :

استان :

سلام
با توجه به موضوع میتوانید هم شکایت کیفری بابت پنهان نمودن موضوع بیماری روحی و یا جنون علیه ایشان یا افرادی که در این موضوع مشارکت داشتند داشته باشید یا از طریق دادگاه حقوقی با اثبات جنون عقد نکاح را فسخ کنید.