مشاوره حقوقی رایگان - ابطال نکاح

با سلام همسر من بیماری دوقطبی داره و هر چند گاهی باید بیمارستان بستری شود و در طول بیماری به من توهین و فحاشی میکنه و من را به خونه راه نمیده و اقدام به شکستن وسایل خونه میکنه یعنی من را از خونه می‌ندازه بیرون واز فامیل های خودش شنیدم که از نوجوانی و قبل عید این بیماری را داشته آیا من میتونم درخواست فسخ نکاح بدم یا نه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شرایطش مورد قبول مقام قضایی باشد و دفاع مسجلی کنید

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر فریب در ازدواج را اثبات نماید بله.در غیر اینصورت صرفا بدلیل داشتن بیماری نمیتوانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فسخ نکاح خیر میتوانید اگر شرایط طلاق محیا باشد طلاق اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید از قبل این مشکل را داشته می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.اگر فریب در ازدواج را اثبات نماید بله.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر ثابت کنید که فریب در نکاح بوده بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام حقوقی قابل پیش بینی نیست. فسخ نکاح به سختی پذیرفته میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استفاده از فسخ به محض اطلاع فوری است اگر زوج هستید با پرداخت حقوق مالی می توانید ایشان را طلاق دهید به علت فریب در ازدواج هم از ایشان شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ثابت کنید از قبل از ازدواج بوده بله میتوانید فسخ را بخواهید فقط باید فوری دادخواست خود را ارایه دهید با گذشت زمان این فرصت را از دست میدهید