مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

درخواست طلاق عسر و حرج دادم همسرم با وجود بیماری اسکیزوفرنی به خواستگاری اینجانب آمده و هیچ صحبتی از مریضی خود نکرد بنده مریضیش را از طریق پزشک قانونی ثابت کردم پراید به نفع من آمد ایا با در دست داشتن مدرک پزشکی ایشان میتوانم طلاق بگیرم بدون اینکه منتظر رای فرجام خواهی باشم

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

شرایط فسخ نکاح و تدلیس هم مهیا می باشد کامل متوجه سوال نشدم در صورت تمایل تماس بگیرید.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اول: اگر در ابتدای ازدواج هستید می توانید با اثبات بیماری شوهرتان و‌ عدم اطلاع از آن حین خواستگاری اقدام به فسخ عقد ازدواج کنید.

دوم: اگر مدت زمان زیادی از ازدواج شما سپری شده است، می تپانید بدلیل بیماری صعب العلاج شوهر و عسر و حرج خودتان، دادخواست طلاق تقدیم نمایید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

جنون زوج چه قبل از ازدواج وجود داشته باشد و چه بعد از ازدواج ایجاد شود از موارد استناد زوجه برای فسخ نکاح است فلذا درصورتیکه به تازگی متوجه بیماری ایشان شده اید و گواهی پزشکی قانونی دال بر بیماری اسکیزوفرنی نیز به تازگی اصدار یافته است؛ مستقل از دادخواست طلاق بواسطه عسر و حرج، امکان فسخ نکاح دارید و میتوانید دراین مرحله خواسته خود را به تایید و اعلام فسخ نکاح تغییر بدهید لکن درهرصورت چه حکم پرونده طلاق و چه حکم پرونده فسخ نکاح، وفق ماده 368 قانون آ.د.م، از احکام قابل فرجام خواهی است و جهت اجرا، لازم است که حکم در مرحله فرجام، نهایی شود.

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

سلام
خیر باید حتما رای دادگاه باشد تا بتوانید در محضر طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج و یا با استناد به شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه اقامه نمایید
و