مشاوره حقوقی رایگان - کسی که بکارت نداره میتونه مدعی بشه با فردی رابطه داشته حتی اگه نداشته باشه؟ پسره چطور میتونه ثابت کنه

سلام، یکی از پسرای فامیل با دختری دوست بوده ، دختره بهش پیام میده و آدرس خونه شون رو بهش میده تا بره اون جا ، پسره که رفته اون جا دم در حیاط پسر عمو و پسر عمه ی دختره ، پسره رو گرفتن و بیرون توی خونه زندانی کردن و به همه خبر دادند که بیان خونمون ببینند که پسره رو با دختره گرفتن ، بعدش هم شکایت میکنند و دختره مدعی میشود که پسره بهش تجاوز کرده، قاضی هم دختره رو فرستاده پزشک قانونی، دختره بد نام هست و معلوم نیست قبلا با کسی رابطه داشته یا نه، حالا اگه پزشک قانونی معلوم کنه که بکارت نداره، آیا قاضی پسره رو محکوم میکنه؟

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
پزشکی قانونی میتواند در مواردی زمان تقریبی ازاله بکارت را تشخیص دهد .
موفق باشید