مشاوره حقوقی رایگان - کوچه اختصاصی

سلام ملکی داریم که ابتدا به نهر میباشد و شهرداری به ان عقب نشینی داده هست در ادامه همین کوچه که بن بست بوده همسایه کوچه احداثی ایجاد نموده است و کوچه از حالت بن بست خارج شده و سه متر عقب نشینی کرده حالا شهرداری به ما میگوید چون بالای کوچه که نهر عمومی است و کوچه شش متری است شما باید اخر کوچه را هم شش متری کنید در حالی که ما میگوییم هر کس که کوچه را احداث نموده باید خودش هر قدر که لازم است عقب بنشیند نه انکه نصف انرا و بقیه را به گردن همسایه بیندازد در ضمن ایشان با این کار ملک خود را به دو قسمت تفکیک نموده و بعد از احداث کوچه ما از شهرداری جواز دیوارکشی گرفته ایم و شهرداری برای این قسمت به ما عقب نشینی نداد ولی اکنون بعد از دو سال رای کمیته فنی خود را عوض نموده اند و به ما میگویند اشتباه کرده ایم به نظر ما دلیل عوض شدن رای انها این است که مالک قبلی ملک مجاور از اعضای قبلی شورای شهر بوده است لطفا ما را راهنمایی کنید متشکریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای توضیح اینکه همسایه شما چگونه کوچه را از حالت بن بست خارج کرده در صورت تمایل به مشاوره. تماس بگیرید