مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشينی كوچه ٨ متری

سلام
ببخشيد ما از قديم يه كوچه ي بن بست داشتيم كه سند و مدرك هم داريم و شورا و دهيار هم قبول دارن،اين كوچه بايد ٨ متر باشه،الان همسايه ي ما اومده شروع كرده به ديوار كردن زمين خود ولي حريم كوچه رو رد نكرده و ميگه چون حصار رو انجام دادم پس ديگه شما نميتونين كاري كنيد و من فقط جريمه پرداخت ميكنم؟ميخواستم ببينم آيا اين حرف درسته؟؟اون آقا خلاف كرده و حريم رو رد نكرده،مگه ميشه اينقدر راحت اينكارو كردو بعد با پول حلش كرد؟پس حق ما چي ميشه؟ما ته اون كوچه دو سه هكتار زمين داريم كه بايد اين كوچه استاندارد باز بشه كه ما در آينده مشكل ساخت و ساز نداشته باشيم،بعد اينم بگم كه شورا اومد و ديد بهشون گفت دست نگه دار و ادامه نده چون خلاف داري انجام ميدي،ولي اين آقا بازم كار خودش رو ادامه داد

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود از طریق دهیاری پیگیری کنید، اگه نتیجه نگرفتید بخشداری
البته به صورت کتبی گزارش کنید
ان شاءالله حل میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.