مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وام بابت مهریه

بنده از بانک کشاورزی مبلغ هشتاد میلیون طبق مدارک موجود در بانک کشاورزی وام جهت پرورش گاو شیری برداشت کردم و از طرفی ثبت اسناد جهت مهریه خانمم آن وام را توقیف کرده و به خانم دادند و حالا بنده ورشکسته شدم و بانک طلب خود را با جریمه دیرکرد 24 درصد از بنده میخواهد بنده هم کارمند هستم و یک چهارم حقوقم بابت بقیه مهریه کسر میگردد و الان با دریافتی سه میلیون تومن چطور بتوانم 120 میلیون تومن را بپردازم درحالیکه همه حسابهای بنده مسدود میباشند بخاطر مهریه، فکر نمیکردم در دین اسلام چنین قانونی باشد. با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

ایمان نادعلی نیا

ایمان نادعلی نیا :

استان :

با سلام دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا دین شما به صورت اقساط دراید و بعد از یک مدتی دوبار تقاضای تعدیل و تقلیل را مطرح نمایید

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

راهنمایی خاصی برای شما ندارم به هر حال شما در یک زمان به دو جا بدهکار شده اید و باید طلب بانک را بدهید و الا از محل وثیقه و یا ضامنین بر میدارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . توقیف وام توسط همسر شما بابت وام قانونی است
و شما می توانید علیه بانک اقامه دعوا کنید و مبلغ سود وام ( جریمه ) را کاهش بدهید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام ورشکستی شما به موجب حکم دادگاه است یا خود اعلام می کنید ورشکسته هستید.
اگر ورشکستگی شما به موجب حکم دادگاه است به استناد رای وحدت رویه صادره خسارت به وام شما تعلق نمی گیرد در غیر این صورت باید پرداخت کنید