مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهاد

ملکی واقع در طالقان به زیر بنا 100 متر در زمینی به مساحت 800 متر در منطقه ای احاطه شده با ساختمان های دیگر در سال 93 ساخته شده.
جهاد بعد از چندین سال در سال 98 شکایت تغییر کاربری کرده و حکم قلع و قمع از دادگاه گرفته.
دادگاه تجدید نظر به مدارک اجازه ساخت از طرف شورا دهیاری توجه نکرده و به سنوات گذشته از حکم نیز توجه نشده.
آیا بعد از گذشت چندین سال از احداث همچین حکمی قابل قبول است ؟
برا پیگیری و جلوگیری از حکم چه اقدامی باید انجام شود.
با تشکر

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

حکم‌ ور دادگاه تجدید نظر قطعی شده و قابلیت اجرا دارد مگر یکی از علل اعاده دادرسی وجود داشته باشد بهتر است با وکیلی در این باره بیشتر مشورت کنید

جبار کابلی

جبار کابلی :

سلام.اگر قبل از سال نود باشه میتوانستید با استناد به نقشه های هوایی مشمول مرور زمان بشه و حکم بگیرید می تونید با اعاده دادرسی کیفری اقدام مجدد کنید ولی قبل از طرح نقشه هوایی تهیه کنید و دعوی رو به استناد اون مجدد اقدام کنید

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
درخواست اعاده دادرسی کنید.