مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دعوا

سلام و عرض ادب خدمت شما یه سوال خدمتتون داشتم نزدیک به سه ماه پیش خواهرم با همسرش دعوا میکنن همسرش همیشه خواهرم به شدت میزنه همسرش عادت تخریب وسایل منزل داره چند وقت پیش دعواشون شد من و مادرم و برادرم به منزل ایشون رفتیم که بگیم برای چی زدی بحث و دعوا شروع شد ولی نه کتک زدیم نه خوردیم فقط همسرش وسایل منزل در اتاق شکست بعد هیچ شاهدی هم نداشت از طرف اون چند روز بعد از ما به جرم تخریب و ضرب و جرح شکایت کرده الان شکایت به دادگاه کشیده شده ایشون دو تا شاهد جعلی که اصلا اون جا نبودن معرفی کرده بعد بازپرس به ما گفت شما نه میتونین قسم بخورید نه شاهد بیارید به چه صورت میتونیم اثبات کنیم حق با ما بوده با تشکر

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

باید ثابت کنید شهود اونجا نبودند و دروغ گفتن.شکایت شهادت کذب مطرح کنید و بررسی کنید در روز درگیری شهود کجا بودن فیلم یا عکس ازشون پیدا کنید.وگرنه محکومیت شما حتمی