مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من با یه دختری دوست هستم که یه سال پیش با هم رابطه داشتیم بکارت دختر از بین رفته پدر دختر هم راضی به ازدواج ما نیست من با دختر خانوم فرار کردم ایا راهی برای ازدواج ما هست که به دختر اسیبی نبینه به دست پدرش ندهند

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

شما متهم به برقراري رابطه نامشروع هستيد جنانچه در دادگاه به زنا هم اقرار كنيد زناي غير محصنه محسوب وبه تحمل شلاق حدي محكوم ميشويد /در خصوص از دواج با يد به داگاه خانواده مراجعه وبا تقديم دادخواست بادگاه مدني خاي به موضوع رسدگي ودر صورت صلاحديد اجازه ازدواج را صادر خواهد كرد /لازم به ذكر است اين احتمال هم وجود دارد كه رابطه شما موجب حرمت (درازدواج) ابدي شده باشد /بستگي به نوع رابطه ي شما وتصميم دادگاه دارد