مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر دختر

سلام
من دوساله با دختری افغانستانی اهل تسنن دوساله رابطه دارم تواین مدت عضو بکارت ایشان دررابطه ازبین رفت الان خانوادش فهمیدن وبرهمین اساس حاضر ب رضایت دادن برای ازدواج ما نیستند،
من خودم ایرانی واهل تسنن هستم هیچ آگاهی نسبت ب این موضوع ندارم میخوام بدونم چیکارباید بکنم ب دادگاه خانواده شکایت ببرم یا چیکار بکنم
یبار ب اداره آگاهی محل سکونتم مراجعه کردم و به هیچ نتیجه ایی نرسیدم چون گفتن باید پدرش اجازه بده
و اینکه خانواده دختر ایشون رو حبس خانگی کردن و اجازه خروج از خانه رو ب هیچ عنوان نمیدن
اگر دختر از خونه فرار کنه مشکله قانونی پیش نمیاد ؟
واینکه بعده فرار کردنه از خانه هردو باهم پیشه چه ارگانی باید بریم ک بتونیم بدون اجازه پدرو مادره دختر عقدکنیم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر اگر باکره نباشد می تواند بدون اجازه پدر ازدواج کند.
اگر باکره باشد از دادگاه باید اجازه ازدواج بگیرد که برای ثبت دادخواست باید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کند.

یک وکیل :

با سلام شما سنی مذهب هستید و مواردی از این قبیل با توجه به اینکه پیرو فقه حنفی، شافعی ، حنبلی و .... باشید پاسخ متفاوت خواهد بود و ابتدا باید موضوع را با مولوی خود مطرح و نظر ایشان را جویا شوید در فقه امامیه پس از ازاله بکارت ( به هر طریق) اذن پدر ساقط میشود میتوانید حکم این مسئله را از مولوی خود جویا شوید.

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

خانم باید درخواست اذن در ازدواج به دادگاه بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید طبق قوانین کشور متبوع دختر ، عمل بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد والا خیر نیاز ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستند باید با اذن باشد مگر انکه از دادگاه اجازه ازدواج به علت کفویت زوجین ، اخذ شود.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام بر اساس شرایطی می توانید عقد کنید
چنانچه نیاز به راهنمایی دارید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قوانین کشور متبوع دخترعمل شود

الهه حسینی

الهه حسینی :

نسبت به ثبت دادخواست از طریق خدمات قضایی اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت مدخوله بودن نیازی به اذن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ازاله بکارت اذن پدر در نکاح از بین می رود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با ازاله بکارت مطابق مقررات قانون اذن پدر جهت ازدواج ساقط می‌شود

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورتیکه پدر بدون دلیل موجه وقانونی اجازه ازدواج دخترش را ندهدمیتونیداز دادگاه حکم ازدواج بگیرید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دختری که باکره نیست نیاز به اذن پدر ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختری که باکره نیست چه پرده بکارت او از طریق مشروع از بین رفته باشد چه از طریق نامشروع از بین رفته باشد نیازی به اذن پدر ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختری که باکره نیست نیازی به اذن پدر برای ازدواج ندارد کافی است به دفتر ازدواج مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد والا خیر نیاز ندارد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورتي كه عشق و علاقه دوطرفه مي باشد
دخترخانم مي تواند دادخواست ارائه دهد و شما را به عنوان همسر براي آينده و اذن معرفي نمايد و دادگاه به جاي پدر اذن به ازدواج دهد
ضمن اينكه دختر مدخوله غير باكره نيازمند اذن پدر نيست
و اذن پدر براي دوشيزه ( دختر باكره ) شرط شرعي است
بصورت عموم و اطلاق در فقه اهل سنت دختر باکره بدون اذن پدر اقدام به ازدواج می کند که در مورد صحت و یا عدم صحت چنین نکاحی بین فقها اختلاف نظر وجود دارد. به طور کلی می توان گفت که در مذاهب اهل سنت، دو رأی وجود دارد؛ یک دیدگاه که نظر بیشتر فقهاست، مبتنی بر بطلان نکاح است و دیدگاه دیگر که نظر احناف است، قائل به صحت این عقد می باشد. فقهای امامیه در این زمینه پنج رأی دارند که عبارت است از: استمرار ولایت برای پدر و جد پدری، استقلال باکره رشیده در نکاح، تشریک ولایت میان دختر و ولی، ثبوت ولایت دائم در عقد نکاح دائم و سقوط آن در نکاح منقطع و سقوط ولایت در نکاح دائم و ثبوت آن در نکاح منقطع. اما در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران اذن پدر، شرط تنفیذ عقد نکاح می باشد و بنابراین تنها اگر پس از ازدواج یاد شده، پدر یا جد پدری نکاح یاد شده را تنفیذ کنند، ازدواج صحیح است.
بنابراين مبادي حتما از علماي محترم اهل سنّت جوياي مسئله شرعي خود گرديد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به دادگاه خانواده مراجعه کنید برای اخذ تاییده اذن پدر