مشاوره حقوقی رایگان - فرار با دوست دختر

سلام و خسته نباشید
من 24سالمه و دوس دخترم20سالشه
ما میخاییم باهم ازدواج‌کنیم ولی خانواده هامون مخالفن چون ما سنی هستیم و اونا شیعه ولی ما همدیگرو خیلی دوس داریم
میخاستم بپرسم اگر ما فرار کنیم و بعدش 50درصد احتمال داره ک خانواده دختر شکایت کنه بعد شکایت اگر بریم کلانتری و دختر بگع با رضایت کامل خودم خواستم فرار کردم برای من بازم مشکل و جرم و مجازات دارد یا نه؟ و اینکه میخاییم قانونی ازدواج کنیم.اگرم قبول نکنه پدرش با اینکه ما سن قانونی داریم میتونیم بدون اینکه برایمان مشکل ساز بشه از طریق دادگاه نامه بگیریم و ازدواج کنیم؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به فرار راه حل عاقلانه‌ای نیست اگر دختر خانم‌ دوشیزه باشند باید رضایت پدر باشد که در صورت عدم رضایت دختر میتواند با معرفی شما به دادگاه اجازه تجویز را اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فرار کنید و پدر دختر شکایت کنه ممکن برای شما مشکل پیش بیاد.
دختر با مذهب شیعه طبق قانون و شرع نمی تواند با مذهب سنی ازدواج کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر شیعه باشد بعد از ازدواج با شما باید سنی شود و این در مذهب شیعه قابل پذیرش نیست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله برای ازدواج دخترباکره، رضایت پدرشرط هست ولی اگه دلیل عدم رضایت اختلاف مذهب باشه ، این امکان وجود داره که با درخواست مشترک شماو دخترخانم قاضی رای به ازدواج بدون نیازبه اذن پدر بده. ولی فرار کار رو براتون سختترمیکنه وتوصیه به فرار نمیشه.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

فرار به هیچ وجه خوصیه نمیشود از دادگاه تجویز ازدواج بگیرید به شماور خانوتده مراجعه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در صورتی که عقد عادی یا حتی صیغه بخوانید مجازاتی ندارد.دختر میتواند از طریق دادگاه دادخواست ازدواج باشما بدون اجازه پدر بدهد وبامعرفی کامل شما وشغل ومیزان مهریه حکم به ازدواج بدون اجازه پدر بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرار توصیه نمی شود چه فرار کنید و چه نه در هر صورت برای ازدواج باید پدر دختر خانم رضایت بدهند بهتر است با ایان گفت و گو کنید و سعی در جلب نظر موافق ایشان داشته باشید نهایتا دختر خانم می توانند با مراجعه به دادگاه و با معرفی شما اذن در نکاح با شما را اخذ نمایند که منطقی تر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهترین و قانونی ترین کار اینه که دختر دادخواست صدور حکم ازدواج با شما را بدهد