مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خانه اجاره داده شده

سلام 6سال است خانه نو و تازه ساخت را اجاره داده ام امسال پمپ پکیج خراب شده و مستاجر میگوید هزینه تعویض پمپ به عهده شماست
لطفا بفرماید هزینه تعمیر یا تعویض قطعات پکیج با موجر است یا مستاجر
مستاجر از اول ساخت در خانه ساکن شده اند یعنی خانه نو و وسایل نو بوده اند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، بستگی به قرارداد شما دارد، اگر در قرارداد چیزی بیان نشده، چنانچه در اثر تقصیر یا سهل انگاری مستاجر بوده باشد، تعمیر یاتعویض بعهده ایشان است والا مسولیت تعویض یا تعمیر با موجر است،