مشاوره حقوقی رایگان - تعویض مجدد پمپ آب آپارتمان بر عهده چه کسی است؟

با سلام
مستاجری به مدت 3 سال است که در ملک بنده ساکن می باشد. بهمن 98 بدلیل سوختن پمپ ، پمپ جدید و نو توسط مالکین خریداری و سهم واحدم را بنده پرداخت کردم. مجددا در مهر 99 پمپ خریداری شده سوخت. پرداخت سهم هزینه این سری واحد بر عهده بنده است یا مستاجر؟
ممنون

پاسخ ها :

هزینه تعویض پمپ آب آپارتمان اجاره ای تعویض پمپ آب در آپارتمان موجر مستاجر