مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام ببخشید. من میتونم از طریق تعهد محضری به پدر و مادرم تعهد بدم که در ازای پرداخت تمام هزینه هایی که برام کردن بطور مستقل زندگی کنم و یه جورایی حضانتمو بگیرم؟؟چه راه حلی وجود داره

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر که به بلوغ رسیده باشید دیگر مسئله حضانت منتفی است و در فاصله بین بلوغ و هجده سال تحت ولایت قهری پدر وجد پدری هستید وبعد از هجده سال شما رشید هستید اما اگر صغیر هستید حضانت شما موضوعی امری هست و امکان توافق بر خلاف آن نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام سن حضانت دردختران تانه سال ودرپسران تا13سال است بعد ازبلوغ ازحضانت خارج هستید