مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام. مدت 3 ماه با قرارداد آزمایشی مشغول به کار بوده ام. همکاری من با کارفرما، بیش از 7 ماه بعد از اتمام قرارداد آزمایشی ادامه داشته است. در این مدت، چون کارفرما برخلاف توافق روز اول اقدام به افزایش حقوق نکرد، چندین بار، از امضای قرارداد موقت خودداری کردم. از ابتدای ماه، به دلیل عدم امضا، از ورود من به محل کار جلوگیری شد. کارفرما شرط بازگشت من به کار را امضای قراردادهای موقت سه ماهه با رقم موردنظر خودش می داند. چه می توانم بکنم؟ آیا امکان بازگشت به کار وجود دارد؟ آیا می توانم مدعی حقوق بیشتر از زمان اتمام قرارداد آزمایشی به بعد، و رقمی معادل رقم توافق شفاهی اولیه با کارفرما شوم؟ در توافق شفاهی روز اول، کارفرما از قرارداد 3 ساله می گفت و اینکه اگر نمی توانم 3 سال در شرکت بمانم، بهتر است کار را شروع نکنم. آیا می توانم مدعی قرارداد کار 3 ساله شوم؟ با سپاس.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما می توانید بعد از اتمام قرارداد شکایت مطالبه مابالتفاوت قانون کار را از داره کار بر علیه ایشان بکنید.نه نمی توانید مدعی باشید.یاالله