مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از پست مدیریتی

عرض سلام
آیا استعفا از یک پست مدیریتی به توصیه پزشک (مستندات و توصیه نامه موجود هست) به معنی درخواست تنزل چند درجه ای پست (پست کارشناس) و تغییر رشته و رسته شغل است؟
پیشنهاد میشود از چه طریقی اقدام شود؟ دیوان عدالت، بازررسی و یا هیات تخلفات اداری ؟
لازم به توضیح است که بنده مدیر مالی یک دستگاه دولتی بودم و باتوجه به عارضه مغزی به توصیه پزشک از حضور در مشاغل مالی منع شدم و پس از استعفا پست کارشناس پژوهشی برای بنده درنظر گرفته شده با ارباب رجوع فراوان که باعث تشدید بیماری گردیده و هیچ گونه سنخیتی با تجربه و تخصص من ندارد.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولاتغيير پست ثابت سازماني مستخدم بدون تنزل مقام يا گروه از اختيارات مديريت دستگاه متبوع مستخدم است.
ثانیاتغيير پست ثابت سازماني منجر به تنزل مقام و يا گروه يا عناوين مشابه باطل است
لذا تغییر پست سازمانی شما با حفظ حقوق ومزایای وهمترازی با گروه دیگر خواهد بود ولاغیر