مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

سلام و عرض ادب
من یه ماشینی تقریبآ 12 روز پیش خریدم بخاطر تغییر سال میلادی مسئول دفترخانه گفت قیمت ها مصوب نشده برین چند روز دیگه بیاین
بنده تعویض پلاک کردم ولی فروشنده میگه من پول ندارم فعلا قطعی برنم و در قولنامه خودمان هزینه سند به کسی قید نشده
الان مسئول هزینه قطعی قانونآ کی هستش ؟

البته مشکل بزرگتر اینه که الان ماشین تو این چند روز بردم سرویس حدودآ 6 میلیون خرجش کردم متوجه شدم ماشین سر سیلندر زده یعنی موتورش بالای 10 میلیون خرج داره
حالا با خرجی که برای ماشین کردم و سند قطعی که نزدم چجوری میتونم پیگیری قانونی کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هزینه انتقال سند با فروشنده است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید