مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب

سلام من دیروزیک پژواردی مدل82خریدم ب شرط سالمی. قولنامه ننوشتیم و خودمون رفتیم محضر وکالتنامه بنام بنده صادر شده برای تعویض پلاک. امروز فهمیدم گیربکس و موتور کلا معیوبه. باید برم داداگاه دادخواست فسخ بدم یا برم کلانتری ؟؟؟ در نهایت نتیجه میگیرم یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست تخصصی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح و بعد اظهار نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را اقامه نمایید
یا میتوانید دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه اعلام فسخ و به موجب دادخواست تایید و تنفیذ فسخ. نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.
با با اخذ تامین دلیل و تعیین خسارت توسط کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح و بعد اظهار نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه مبنی بر فسخ ارسال و سپس دادخواست تنفیذ و استرداد ثمن مطرح نمایید بدوا تامین دلیل نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی ارائه نمایید تا کارشناس خودرو را بررسی و در صورتی که این عیوب اساسی باشد می توانید اعلام فسخ نمایید در غیر این صورت می توانید خسارت دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای فسخ میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار تدلیس در معامله را از ظریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در وهله اول دادخواست تامین دلیل مطرح کنید و پس از صدور قرار تامین که در شورای محل مبنی بر تایید خواسته شما صادر می شود سپس می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فسخ معامله مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید و بعد اظهارنامه ارسال نموده سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع واستردادثمن رامطرح نمایید