مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مستمری در صورت مهاجرت

با سلام و خسته نباشید. مادر من و خواهرم هر کدوم به سهم خود مستمری بگیر پدر از بازنشستگان آموزش و پرورش هستند. خواهر به صورت پناهنده خارج از کشور هستند. الان مدت 3 ماه هست که حقوق خواهرم رو قطع کردن و گفتند باید به سفارت ایران در اون کشور مراجعه کند و خواهرم میگه امکانش نیست که این کار رو انجام بده. آیا راه دیگری برای آزاد شدن پول مستمری خواهرم وجود دارد؟ یا اگر ندارد تا روزی که خود خواهرم شخصا برگرده ایران تکلیف این حقوق چی میشه؟ آیا ذخیره میشه یا سوخت میشه؟ ممنون. البته بنده وکالت تام از خواهرم دارم.

پاسخ ها :

پرداخت مستمری در صورت مهاجرت مستمری بگیر خارج از کشور مستمری