مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عیدی و پاداش برای مهریه

با سلام.
یک چهارم از حقوقم از طریق ثبت اسناد بابت مهریه توقیف شده است و هر ماهه به حساب ثبت واریز شده است. مجداد نامه زدن که پاداش و اضافه کار و تشویقی بنده را توقیف کنند و واحد حقوقی اداره ما به استناد چهار نظریه حقوقی قوه قضاییه پاسخ دادن که این موارد مزایای مستمر نبوده و خارج از شمول ماده 96 اجرای احکام می باشد و قابل توقیف نیست.
باز دوباره ثبت اسناد نامه فرستاده که مطابق ماده 74 آیین نامه اجرای اسناد کل پاداش و عیدی و کارانه و غیره مدیون را به طور کامل توقیف و به حساب ثبت واریز کنید. با این دستور ناعادلانه زندگی ام مختل خواهد شد. به بنده فرصت اعتراض داده اند. آیا این موارد را میتوان به طور کامل توقیف و بازداشت نمود؟ به چه ماده و نظریه ای استناد کنم که بنده رو نجات بده.
واحد حقوقی اداره ما از این نظریه ها استفاده کرد.
شماره نظریه 688/7 15/2/86
نظریه شماره 5936 – 14/7/82 :
نظریه شماره 6949/7 – 28/8/82 :
نظریه شماره 554 / 7 مورخ 1 / 2 / 1373
اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دريافتي هاي مستخدم كه مربوط به پست سازماني باشد قابل توقیف است ولی دريافتي هاي ‌مربوط به كار و فعاليت بيشتر از حد تكليف و وظايف قانوني و وجوهي كه وزارتخانه يا سازمان مربوطه‌ علاوه بر دريافتي هاي ماهانه به او مي‌پردازند، قابل توقیف نیست. ونظرات مشورتی موید این موضوع است. واستناد اداره ثبت به ماده74قانون ایین نامه مفاد اسناد رسمی درخصوص وجوهی است که در نزد اشخاص ثالث است نه سازمان واداره ایی که در ان شخص مشغول به فعالیت است وارتباطی به ماده مذکور ندارد