مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب بابت مهریه

با سلام. بنده بابت مهریه معسر هستم و مدت 8 سال هست به صورت چند ماه یک بار سکه پرداخت میکنم. زوجه با مراجعه به دادگاه ابتدا تمامی حساب های بانکی بنده را بلاک نمود که با مراجعه به دادگاه چون مطالبه عقب افتاده نداشتم، حساب ها بعد از دو ماه باز شد.
آیا با علم به این که بنده چندین سال هست طبق شرایط اعسار، مهریه میدهم دادگاه میتواند حساب من را بابت مهریه ببند یا خیر؟ اگر بله پس چرا مجددا باز کردن؟
با توجه به پرداخت اعسار و عدم مطالبه عقب افتاده دادگاه میتواند عیدی و پاداش بنده را توقیف کند یا خیر؟ زوج هنوز دادخواست 1/4حقوق را نداده است.
آیا این موضوع مصداق خوردن هم از توبره هم از آخور نیست؟
چون دادگاه علاوه بر دادن ماهیانه سکه حکم به توقیف عیدی و پاداش بنده نموده.
ضمنا بابت اعسار مهریه دادگاه گزارش اصلاحی صادر کرده که هر n ماه یک سکه پرداخت شود و مادامی که پرداخت انجام میشود از حقوق زوج کسر نگردد.
بابت توقیف عیدی و پاداش به دادگاه به پیوست لایحه، دادنامه که شامل گزارش اصلاحی بود رو ارائه دادم و قبول نکردن. هر چند بنده چندین مرتبه حکم تعدیل در تقسیط گرفتم و البته بار اول زوجه تقاضای تعدیل کرده بود که رد شد. آیا این گزارش اصلاحی نقض شده یا نه و این که چه کسی بار اول اون رو نقض کرده مهم هست یا نه؟
در گزارش اصلاحی فقط نوشته هر 4 ماه و اشاره ای به تقاضای تعدیل نکرده.
بعد از آخرین تعدیلی که بنده زدم حکم به هر 16 ماه دادن که زوجه با تماس تلفنی عنوان کرده با رئیس دادگاه صحبت کردم گفته برات جبران میکنم و حکم توقیف عیدی و پاداش رو میدم. به دادگاه مراجعه کردم و بعد از تنظیم لایحه و داستان های فوق به قاضی گفتم چنین چیزی گفتین رنگش پرید. در کل پرونده جالبی هست و میخوام از قاضی شکایت کنم.
آیا یارانه قابل توقیف هست یا خیر؟ اگر خیر قاضی با علم به چه ماده ی قانونی حکم به توقیف داده؟