مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

باسلام بنده به صورت اتفاقی به درخواست دوستم در ربات گپ و گرام در تلگرام عضو شده که به صورت ناشناس به یه کاربر وصل شده که خود را سهیلا 34ساله مطلقه و دندان پزشک معرفی کرد و ازمن خواست که شماره تلفن خود را بهش بدم و بعد ازچند دقیقه پیامک حاوی فحشای ازطریق شماره ای برای اینجانب امد و درپیامک های بعدی اظهار میداشت شماره خط زن منو از
کجا اوردی و غیره ......و تهدید به شکایت نمود البته اینجانب هیچ پیامکی پاسخ ندادم و حتی تلفن او را نیز پاسخ ندادم ولی الان شماره مذکور شب از ساعت 11به بعد
شروع به زنگ زدن و مزاحمت میکند لذا تقاضای ارشاد و راهنمایی دارم البته از اینکه در ربات عضو شده پشیمان شدم و فورا ربات را حذف کردم درضمن بنده باهیچ شماره تلفن یا ایدی تلگرامی که‌ مورد ادعای شخص مزاحم باشد در ارتباط نبودم و پاسخ استعلامات مخابرات می تواند گویای این حقیقت باشد درضمن کاربرد ربات فوق بدین شکل است که امکان گفتگو به طور ناشناس برای کاربران خود را بعمل می اورد لذا تقاضای ارشاد را در جهت حل مشکل را دارم متشکرم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.می توانید به جرم مزاحمت و فحاشی و توهین طرح دعوی کیفری کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
میتوانید بامعرفی خط مزاحم از وی دردادسرا شکایت کنید