مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در حین خدمت

سلام. بنده سرباز وظیفه سال 1384 در حین نگهبانی از پله های برجک دالامپرداغ هنگ مرزی ارومیه افتادم و از ناحیه دهان، دندان، بینی و صورت مجروح شدم و دولت 20 درصد جانبازی داد و هدیه ایثار تعلق گرفتم و بعد از چند سال ماده 3 به من دادن. به خاطر فقر و تنگدستی نتواستم پیگیر بشم و از ریاست محترم تقاضای راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

جانبازی به دلیل آسیب در حین خدمت جانبازی